Zv.kryetari Rama priti në takim z. Abdurrahim Leci

Prishtinë, më 29 gusht 2022

Zëvendëskryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Ahmet ef. Rama, i shoqëruar nga drejtori i Drejtorisë për Diasporë në BIK, Ekrem ef. Simnica, pritën sot në takim Abdurrahim Lecin, kryetar i xhamisë “Lëvizja” në Schwabisch Gmund të Gjermanisë.

Zv.kryetari Rama në këtë takim falënderoi përzemërsisht z. Lecin dhe anëtarët e Kryesisë për punën dhe angazhimin e tyre dhënë për mirëqenien e popullit në diasporë, duke potencuar se bashkëpunimi dhe bashkëveprimi ndërmjet Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës dhe diasporës ka qenë gjithherë dhe vazhdon të jetë në nivelin e duhur.

Kryetari i Qendrës Islame Shqiptare, z. Abdurrahim Leci, falënderoi zv.kryetarin Rama dhe drejtorin Simnica për pritjen dhe për kontributin e tyre dhe të institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës dhënë për diasporën dhe për shqiptarët që gjenden atje.

Ai me një grup shokësh sollën një ndihmë modeste për renovimin e Medresesë së Mesme “Alaudin” në Prishtinë, për çka zv.kryetari Rama i falënderoi përzemërsisht, duke lutur Zotin që t’ua shtojë bereqetin dhe të mirat.

Që të dyja palët ranë dakord që bashkëpunimi dhe koordinimi i aktiviteteve fetaro-arsimore duhet që edhe më tutje të vazhdojë ndërmjet Bashkësisë Islame dhe diasporës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…