Drejtori Simnica priti në takim z. Sevgani Asani

Prishtinë, më 31 gusht 2022

Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Simnica, ka pritur sot në takim Sevgani ef. Asanin, anëtar i Unionit të Qendrave Islame Shqiptare në Gjermani, njëherësh imam në xhaminë “Bashkimi” në Nürnberg, i cili shoqërohej nga bashkëpunëtori i tij, ish-kryetari i komunës Dollnen të Prilepit, z. Xhemil Qamili.

Drejtori Simnica shprehu falënderimet e tij për vizitën e z. Asanit, duke shprehur kështu konsideratën dhe vlerësimin e lartë për punën dhe angazhimin e tij dhe të Unionit për mirëqenien e besimtarëve tanë në mërgatë. Ai tha se Bashkësia Islame e Kosovës vazhdimisht do të jetë pranë bashkatdhetarëve tanë në çfarëdo forme që të jetë e nevojshme. Drejtori Simnica edhe një herë rikonfirmoi gatishmërinë e institucionit të BIK-ut, më konkretisht të Drejtorisë së Diasporës që edhe më tej të vazhdohet bashkëpunimi i mirë ndërmjet BIK-ut dhe qendrave islame shqiptare në diasporë.

Nga ana e tij, Sevgani ef. Asani, falënderoi drejtorin Simnica për pritjen dhe për gatishmërinë e Drejtorisë së Diasporës që të ketë një bashkëpunim të mirë ndërmjet tyre. Ai falënderoi institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës për kontributin e vazhdueshëm që kanë dhënë për shqiptarët që jetojnë në diasporë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…