Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton besimtarët dhe opinionin e gjerë se më 8 tetor 2012, me një manifestim solemn është vendosur gurthemeli i Xhamisë Qendrore në qendër të Prishtinës.

Për t’u realizuar projekti i Xhamisë së re, qytetarë të nderuar neve na duhet përkrahja dhe mbështetja e juaj morale e materiale.

Për këtë qëllim, Kryesia e BIK ka hapur llogari rrjedhëse në ProcCredit Bank, TEB dhe në Banka Ekonomike, ku të gjithë të interesuarit mund të japin kontributin e tyre.

Llogaritë rrjedhëse:

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës – Xhamia Qendrore Prishtinë

ProcCredit Bank: 1115117903010176

SWIFT Code: MBKOXKPR

—————————————–
TEB: 2011000057936297

SWIFT Code:

TEBKRS22

TEBUTRIS -TURK EKONOMI BANKASI, INSTANBUL, TURKEY

KREDBEBB -KBC BANK, BRUSSELS, BELGIUM

BNPAFRPP -BNP PARIBAS, PARIS, FRANCE

DEUTDEFF -DEUTSCHE BANK, FRANKFURT, DEUTCHELAND

TUTNMK22 -NLB TUTUNSKA BANKA, SKOPJE, MACEDONIA

BKTRUS33 -DEUTSCHE BANK TRUST COMPANY AMERICAS, USA

 —————————————-

Banka Ekonomike: 1401000000659391

SWIFT Code: EKOMRS21

Në Gjermani:
SWIFT Code: DEUTDEFF

IBAN: DE33 5007 0010 0936 3110 00

————————————-

Gjithashtu, Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, në bashkëpunim me PTK-në, ka hapur një numër të veçantë për thirrje telefonike, e cila kushton 1 Euro, për mjete të cilat i dedikohen ndërtimit të Xhamisë Qendrore në Prishtinë.

Numri i këtij telefoni është: 090011111

Ky numër është në funksion vetëm për operatorët telefonik legal mbrenda territorit të Republikës së Kosovës.

Shfaq më shumë në Uncategorised

Shfleto

Bashkësia Islame e Kosovës organizon tubimin e zeqatit dhe sadakatul-fitrit

Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, sikurse edhe viteve të kaluara edhe këtë vit org…