• Kosova Halal Institute

    Instituti për Certifikim Hallall i Kosovës Vizioni dhe misioni   KHI (Kosova Halal Institu…
  • Ndihmoni ndërtimin e Xhamisë Qëndrore në Prishtinë

    Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton besimtarët dhe opinionin e gjerë se më 8 t…
  • Mbi Kuvendin

    Kuvendi i Bashkësisë Islame është organi më i lartë përfaqësues dhe Ligjdhënës i Bashkësis…
Shfaq më shumë në Uncategorised

Shfleto

Kosova Halal Institute

Instituti për Certifikim Hallall i Kosovës Vizioni dhe misioni   KHI (Kosova Halal Institu…