Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, sikurse edhe viteve të kaluara edhe këtë vit organizon tubimin e zeqatit dhe sadakatul-fitrit.

Tubimi i tyre bëhet në zyrat e këshillave të Bashkësisë Islame të Kosovës, në secilën xhami të Kosovës dhe në adresën bankare:

Banka: NLB-Prishtina
Account no. & IBAN: XK05 1700200100103672
SWIFT Code (BIC): NLPRXKPR
Adresa: St. Ukshin Hoti 124,
10000 Prishtinë, Republic of Kosovo

Për Sadakatul Fitra me përshkrimin: “Fitrat 2024”
Kurse për Zekatin me Përshkrimin: “Zekati 2024”

Gjithashtu, ju mund të bëni pagesën edhe online përmes platformës PayPal në linkun:

https://Paypal.me/bikfitra

Nisabi për zekatin sivjet është  5,875€, shih tabelën e zekatit këtu.

Kurse sadakatul-fitri dhe fidja është 3, 5 dhe 10 euro.

Shfaq më shumë në Uncategorised

Shfleto

Logo e KHI