Konkurs

Data: 10 mars 2021
Xhamia Bashkimi në Linz hap

KONKURS

për plotësimin e vendit të lirë të punës:

 • si imam, hatib dhe mualim.

Vendi i punës: Xhamia Bashkimi në Linz, Waldeggstrasse

59, 4020 Linz, Austri

Fillimi i punës: Menjëherë pas marrëveshjes

Afati i kontratës: 5 vjet

Dokumentacionet e nevojshme:

 • CV
 • Kopje të dokumenteve personale
 • Kopje të diplomës
 • Certifikatë mjekësore
 • Certifikatë që nuk është nën hetime
 • Rekomandim nga organi kompetent për jetën fetare nga

vendi që vjen

Pagesa do të jetë sipas marrëveshjes.

Aplikimi bëhet përmes email adresës zyrtare të xhamisë:

[email protected]

Afati i aplikimit është deri me 23.03.2021 ora 23:59

Dokumentet e pa kompletuara dhe pas afatit nuk do të merren parasysh.

Me selame

Komisioni për konkurse

Linz, 10.03.2021

 • Konkurs

  Datë: 6.12.2021.         Këshilli i Bashkësisë Islame i Kamenicës në mbledhjen e mbajtur m…
 • Konkurs

  Datë: 18.10.2021.         Këshilli i Bashkësisë Is…
 • Tender

  Prishtinë, 22 nëntor 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Shpall:I. T…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Datë: 6.12.2021.         Këshilli i Bashkësisë Islame i Kamenicës në mbledhjen e mbajtur m…