Prishtinë, 2 korrik 2024

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës shpallë:

TENDER

Kërkohet ofertë për instalimin e sistemit fotovoltaik në objektet e Kryesisë dhe FSI-së nga të gjitha kompanitë e interesuara për pajisjet:

 • Konstruksioni i aluminit për vendosjen e paneleve fotovoltaike për 105 copë
 • PV Combiner Box- Lidhja e paneleve fotovoltaike
 • Panele fotovoltaike JA SOLAR DEEP BLUE 4.0 Pro 620 W  me efficene 22 % ose të ngjashme
 • Hybrid Solar Inverter Huaweei 33 kW ose të ngjashëm
 • Ormani elektrik për lidhje dhe vendosjen e orës dy kaheshe
 • Instalimi dhe testimi i rrjetit elektrik
 • Konektor MC4

  Kjo ftesë për Ofertë mbetet e hapur 7 (shtatë) ditë nga dita e publikimit në Web-faqen e Kryesisë.

  Ofertat duhet të dorëzohen në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës,

  rr. “Bajram Kelmendi” nr. 182, 10000 PRISHTINË

  çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 15:00 h.

  • Konkurs

   Datë: 10 korrik 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, shpallë këtë:K O N K U R S P…
  • Ftesë

   Në emër të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, Drejtoria për Diasporë …
  • Grupi i katërt do të arrijë në mengjes

   Njoftojmë besimtarët dhe opinionin e gjerë se nesër në mëngjes, rreth orës 8:30, do të arr…
  Shfaq më shumë në Njoftime

  Shfleto

  Konkurs

  Datë: 10 korrik 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, shpallë këtë:K O N K U R S P…