Ballina Lajme Ekipi i Ramazanit nesër mbanë ligjërata dhe hytbe të xhumasë në katër komuna të Kosovës

Ekipi i Ramazanit nesër mbanë ligjërata dhe hytbe të xhumasë në katër komuna të Kosovës

Prishtinë,17 maj 2018

Në kuadër të vizitave të ekipit të  Kryesisë për namaz të xhumasë në muajin e Ramazanit, nesër do të jetë në terren në këto Këshilla të BIRK-së: Shtime (5), Skenderaj (7), Klinë (4), Istog (5), ku  me këtë rast do të përçohen mesazhe të këtij muaji të bekuar të Ramazanit.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Haxhitë nga Kosova sot qëndrojnë në Arafat

Prishtinë, 20.08.2018 Miliona besimtarë nga e mbarë bota, në mesin e tyre edhe haxhitë nga…