Prishtinë, më 25 prill 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, priti në takim shkrimtarin, publicistin, e diplomatin e njohur Besnik Mustafaj.

Myftiu Tërnava fillimisht i uroi mirëseardhje z. Mustafaj, të cilin më pas e njohu me punët, angazhimet dhe të arriturat e Bashkësisë Islame të Kosovës. Ai vlerësoi lart punën dhe kontributin e z. Mustafaj dhënë për letërsinë shqipe në përgjithësi, por edhe për punën dhe angazhimin e tij si një diplomat dhe ministër, veçanërisht për njohjen e Kosovës dhe promovimin e saj.

Nga ana e tij, z. Mustafaj, falënderoi Myftiun Tërnava për pritjen dhe për ftesën që BIK-u i bëri që të ligjërojë për jetën dhe veprën e dijetarit haxhi Vehbi ef. Dibra.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica ka pritur në takim kryetarin e QKMSh “Haxhi Zeka” në Belgjikë, Musa Mulajn

Prishtinë, 14 maj 2024 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ek…