Ballina Lajme Delegacioni i Vakëfeve të Turqisë vizitoi Skenderajn dhe Pejën

Delegacioni i Vakëfeve të Turqisë vizitoi Skenderajn dhe Pejën

21 shtator 2019

Delegacioni i Vakëfeve të Turqisë, i kryesuar nga zv.drejtori z. Rifat Turker, së bashku me këshilltarin e Myftiut, Vedat ef. Sahiti, vizituan Skenderajn dhe Pejën.

Ata panë nga afër restaurimin e xhamisë së fshatit Syriganë dhe “Xhaminë e Çarshisë” në Pejë.

Gjatë ditës ata vizituan edhe kompleksin memorial të Jasharve në Prekaz.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

103 tituj nga botimet e Kryesisë së BIRK-ut edhe për Bibliotekën ndërkomulane të Prizrenit

Me 14 nentor Drejtori për veprimtari botuese i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës…