Ballina Lajme Bashkësia Islame e Kosovës nënshkroi dy marrëveshje për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë – Sulltan Murat në Prishtinë dhe të Xhamisë së Gazi Mehmet Pashës -Xhamisë Bajrakli në Prizren

Bashkësia Islame e Kosovës nënshkroi dy marrëveshje për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë – Sulltan Murat në Prishtinë dhe të Xhamisë së Gazi Mehmet Pashës -Xhamisë Bajrakli në Prizren

Prishtinë, 11 qershor 2018
Memorandumet e bashkëpunimit për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë dhe Xhamisë së Gazi Mehmed Pashës në Prizren janë nënshkruar, për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, nga sekretari i përgjithshëm z. Veton Firzi dhe, për Bashkësisë Islame të Kosovës, nga sekretari i përgjithshëm z. Resul Rexhepi. Memorandumi është nënshkruar edhe nga koordinatori i TIKA-së z. Hasan Burak Ceran. Në këtë ceremoni të pranishëm ishin edhe kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava dhe ambasadorja e Republikës së Turqisë znj. Kıvılcım Kiliç.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadoren e Turqisë Kivilcim Kiliç

Prishtinë, 18 tetor 2018 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava prit…