Prishtinë, 11 qershor 2018

Shoqata humanitare bamirëse Bereqeti – dega në Prishtinë, që është organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, shpërndau 150 pako ushqimore për familjet skamnore në Prishtinë. Kjo ndihmë vjen falë ndjenjës së solidaritetit me skamnorët që ndihet më theksuar në muajin e bekuar të Ramazanit.

Pakot ushqimore që u shpërndanë janë dhuruar nga Selim Mustafa. Fitim Flugaj, drejtor i shoqatës humanitare bamirëse Bereqeti falënderoi me ketë rast donatorin duke lutur Zotin që t’ia shpërblejë atij dhe të gjithë donatorëve të tjerë që kanë besimin e plotë në shoqatën Bereqeti dhe që t’ua shtojë begatitë. Drejtori Flugaj shprehu bindjen se Bereqeti tashmë është bërë derë e hapur dhe e shpresës për të gjithë ata që ndiejnë nevojë për ushqim, për veshmbathje dhe për artikuj ushqimorë.

Po në këtë vazhdë, i njëjti donator kishte dhuruar pako ushqimore për 50 familje nevojtare në banesat sociale në Hajvali dhe të cilat pako ishin shpërndarë nga shoqata humanitare bamirëse Bereqeti.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame mbajti mbledhjen e rregullt të saj

Prishtinë, më 23 maj 2024 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen …