Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” edhe këtë vit organizon aksionin tashmë tradicional “Sofra e Ramazanit”.
Ky aksion fillon më 4 mars dhe përfundon më 18 mars. Vlera e pakos edhe sivjet është 40 euro.

Ju mund të kontribuoni në xhirollogarinë:
Banka Ekonomike Sh.a.
Përfituesi: OJQ SHOQATA BEREQETI
IBAN: XK051401000000813233
SWIFT Code (BIC): EKOMXKPRXXX
me përshkrimin e donacionit: “SOFRA E RAMAZANIT 2024
ose përmes paypal.me/bislame
Donacionet tuaja mund t’i dorëzoni edhe në këshillat e Bashkësisë Islame nëpër qytetet e Kosovës.
Për detaje më shumë mund të kontaktoni: +383 44 261 121

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

“Bereqeti” shtriu dorën e ndihmës në pjesën veriore të vendit

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti‘’, në kuadër të aktiviteteve humanitare në pjesën ve…