Prishtinë, 25 gusht 2020

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga drejtori i Diasporës në Kryesinë e BIK-ut, Ekrem ef. Simnica, pritën në takim z. Blerim Havollin, ish medresist, i cili tashmë jeton dhe vepron në Nju Jork të ShBA-ve.

Myftiu Tërnava në këtë pritje vëllazërore e njohu mysafirin me aktivitetet e Bashkësisë Islame të Kosovës në vend dhe diasporë, duke shprehur kështu falënderime dhe konsideratë të veçantë për vizitën dhe për punën dhe veprimtarinë e tij në diasporë.

Nga ana e tij, z. Havolli shprehu falënderimet e veçante për Myftiun Tërnava dhe për institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës për angazhimin dhe përkushtimin e tyre për një mirëqenie të të gjithëve pa dallim, e në veçanti për shqiptarët në diasporë.

Të dyja palët shprehën gatishmërinë e tyre që bashkëpunimi me diasporën tanë në ShBA dhe Kanada të zgjerohet edhe më shumë në një të ardhme sa më të afërt.

Shfaq më shumë në Diaspora

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…