Kryesia e BIRK-ut organizon takim-drekë me imamët dhe kryetarët e këshillave të xhamive të shqiptarëve në diasporë

Prishtinë, 24 korrik 2019

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, gjegjësisht Drejtoria për Diasporë, më 30.07.2019, në orën 14:00, në lokalet e Medresesë së Mesme “Alauddin” në Prishtinë, do të shtrojë një drekë për imamët dhe kryetarët e këshillave të xhamive të shqiptarëve në diasporë.

Mr. Ekrem ef. Simnica, drejtor për Diasporë tha se ky takim-drekë me mërgimtarët tanë tashmë është bërë tradicional nga Kryesia e BIRK-ut dhe se të gjithë janë të mirëpritur, njëherit falënderoi për bashkëpunimin e deritanishëm që ka me imamët dhe kryetarët e këshillave të xhamive të shqiptarëve në diasporë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Mbahet Konferenca shkencore “Një shekull nga botimi i përkthimit të Kuranit prej I.M. Qafëzezit”

Prishtinë, 21 shtator 2021 Organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës gjegjësis…