Prishtinë, më 22 gusht 2023

Drejtori i Diasporës në Bashkësinë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Simnica, vizitoi në banesën e tij, kryetarin e xhamisë shqiptare “Bashkimi” në Kehl-Strasbourg të Gjermanisë, z. Murat Uka.

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica, në bisedën e tij, theks të veçantë i kushtoi vlerës së xhamisë në mërgatë, e në veçanti xhamisë “Bashkimi”, si dhe punës dhe veprimtarisë së institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës. Ai e uroi z. Uka për blerjen e objektit për xhami, si dhe falënderoi të gjithë mërgimtarët tanë për kontributin e vazhdueshëm dhënë për vendlindjen në përgjithësi, e në veçanti për institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës. Ai shfaqi shpresën dhe bindjen e tij se kjo mërgatë do të vazhdojë kontributin e saj edhe përgjatë viteve të ardhshme, sa herë që të jetë nevoja.

Drejtori Simnica, në shenjë respekti dhe nderi, i dhuroi një dhuratë me libra kryetarit të xhamisë shqiptare “Bashkimi” Murat Ukës.

Z. Uka falënderoi drejtorin Simnica për vizitën, ndihmën e BIK-ut dhe nderin e ofruar, duke lutur Zotin për një mirëqenie sa më të mirë.

Shfaq më shumë në Diaspora

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin jorezident të Katarit, z. Jabor Ali Hussein al Hawashela al Dosari

Prishtinë, më 23 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…