Prishtinë, më 24 gusht 2023

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti sot mbledhjen e saj të rregullt, të cilën e kryesoi kryetari i saj, Myftiu Naim ef. Tërnava. Fillimisht ai falënderoi anëtarët e Kryesisë për punën dhe angazhimin e tyre të dhënë, duke kërkuar nga ta që të vazhdojnë edhe më tej punën për të mirën e besimtarëve tanë.

Kryesia e BIK-ut, pasi shqyrtoi dhe debatoi për raportet, miratoi raportin për haxhin 2023 dhe raportin për kurbanin 2023, e po ashtu shqyrtoi dhe miratoi lëndë të ndryshme, si dhe mori vendime në bazë të kompetencave të cilat i takojnë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…