Drejtori për Diasporë priti në takim imamët Buhranudin Kukiqi dhe Muhamed Osmanin

Prishtinë, 06 gusht 2020

Në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e diasporës, drejtori për Diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Simnica, sot priti në takim imamët e Qendrës Islame Shqiptaro-Amerikane, Burhanudin ef. Kukiqin dhe Muhamed ef. Osmanin.

Drejtori Siminca fillimisht i uroi mirëseardhje mysafirëve dhe i falënderoi përzemërsisht për punën dhe përkushtimin e tyre dhënë për shqiptarët e diasporës. Ai më tutje premtoi se bashkëpunimi i ndërsjellë ndërmjet Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Diasporës i krijuar deri më tani, do të vazhdojë edhe në të ardhmen, gjithnjë në të mirë të mirëqenies së shqiptarëve në diasporë.

Imamët Kukiqi dhe Osmani falënderuan drejtorin Simnica për pritjen dhe për angazhimin e tij dhe të institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës dhënë për shqiptarët në diasporë.

Që të dyja palët u shprehën të bindura se edhe në të ardhmen do të kenë një bashkëpunim të afërt në të mirë të të gjithëve.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Reagimi i Myftiut Naim ef. Tërnava pas sulmeve fizike dhe verbale në Mal të Zi 

Prishtinë, 07 shtator 2020 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnav…