Drejtori i Diasporës vizitoi xhaminë “Ebu Hanife” në Troisdorf

25 shtator 2019

Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Siminca, i shoqëruar nga imami, z. Halili, me datë 25 shtator 2019, vizituan xhaminë “Ebu Hanife”, nga ku panë për së afërmi zhvillimin e punimeve në ndërtimin e objektit të kësaj xhamie. Ata panë nga afër punimet që janë zhvilluar në këtë objekt, si dhe u informuan nga imami i kësaj xhamie Resmi ef. Likaj, mbi ecurinë dhe mbarëvajtjen e punimeve. Ata u ndan të kënaqur me punimet, pasi që me këto po përmirësohet dhe lehtësohen kryerja e obligimeve fetare dhe kombëtare për mërgatën tonë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

U promovua monografia “Dijetarë Shqiptarë në Perandorinë Osmane (1880-1912)”

Prishtinë, 2 dhjetor 2021Nën organizimin e Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, sot n…