24 shtator 2019

Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Siminca, më datë 24 shtator 2019, vizitoi Qendrën Kulturore Shqiptare në Dusseldorf, në të cilën u prit nga imami Mensur ef. Halili, si dhe nga kryetar i Unionit të Qendrave Islame Shqiptare në Gjermani. Drejtori Simnica përcjelli përshëndetjet nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, nga strukturat udhëheqëse të saj, nga Myftiu Tërnava, si dhe nga i gjithë populli i Kosovës. Ai i falënderoi shqiptarët për kontributin dhe ndihmën e dhënë për vendlindjen e tyre, si dhe potencoi se BIK-u është i përkushtuar që të forcojë dhe të shtojë komunikimin me xhamitë shqiptare në diasporë, me qëllim të bashkërenditjes së aktiviteteve në të mirë të mërgatës sonë.

Shfaq më shumë në Diaspora

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…