Prishtinë, 08 qershor 2020

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, i ka dhuruar gjatë ditës së sotme Universitetit të Gjakovës një donacion të dorëzave dhe maskave si mjete mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së pandemisë globale COVID-19. Ky donacion për studentët u bë në kohën e provimeve, ndërsa “Bereqeti” pranoi mirënjohje nga rektori i Universitetit të Gjakovës.
Koordinatori i “Bereqetit” – dega në Gjakovë, z. Abdurrahman Bejtullahu u prit në takim nga rektori i Universiteti të Gjakovës, “Fehmi Agani”, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani dhe përfaqësuesit e studentëve nga Parlamenti Studentor.
Donacioni nga Shoqata Humanitare u bë pas kërkesës së Parlamentit Studentor që në kohën e provimeve të pajisjen me masa mbrojtëse si dorëza dhe maska. “Bereqeti” edhe kësaj here ishte në shërbim që të ofrojë ndihmë, duke u dhuruar 2000 palë dorëza dhe 1000 copë maska mbrojtëse për studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, ndërsa ky donacion kap vlerën e 670 eurove.
Koordinatori i “Bereqetit”, z. Abdurrahman Bejtullahu e mirëpriti me kënaqësi kërkesën e studentëve, duke u bërë me dije se gjithmonë do të jetë i gatshëm t’i ndihmojë studentët në çfarëdo mënyre.
Rektori, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani e falënderoj z. Bejtullahu për kontributin e tij në veprimtarinë bamirëse për studentët, që ata të pajisen me dorëza dhe maska mbrojtëse në kohën e provimeve në afatin e qershorit. Me këtë rast, Rektori Nimani i ndau mirënjohje kësaj shoqate.
Këtë mbështetje e kanë vlerësuar tejet të rëndësishme përfaqësuesit e studentëve nga Parlamenti Studentor, që u shprehën mirënjohës dhe falënderues për donacionin.
Tashmë të gjithë studentët që nuk kanë mundësi për këto pajisje, mund t’i marrin në hyrje të fakulteteve të tyre.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

BIK-u hapi dyert për festën e Kurban Bajramit

Prishtinë, më 16 qershor 2024Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ashtu sikurse edhe he…