Bereqeti në Vushtrri ndan pako me mish kurbani

Bereqeti në Vushtrri ndan pako me mish kurbani për shoqatën e të verbërve, Handikos, shoqatën e të burgosurve politikë, shoqatën Martirët e Lirisë dhe për organizatën për pastrimin e qytetit “Uniteti”
Prishtinë,6 shtator 2019

Shoqata humanitare “Bereqeti”, në vazhdën e aktiviteteve të saj ka vazhduar me shpërndarjen e mishit të kurbanit në Vushtrri.
Sadik ef.Hasani koordinator i Bereqetit në Vushtrri tha se një aksion humanitar për anëtarët e shoqatës së personave të verbër dhe me shikim të dëmtuar është realizuar sot në Vushtrri, kemi shpërndarë 40 pako mish të kurbanit për anëtarët e saj.
Po ashtu ai tha se Bereqeti ka ndihmuar me pako me mish kurbani shoqatën e të burgosurve politikë, shoqatën Martirët e Lirisë, për organizatën për pastrimin e qytetit „ Uniteti“, edhe për shumë familje të tjera.
Ai tha se Bereqeti vazhdimisht u ka dalë në ndihmë familjeve me gjendje të rëndë ekonomike si dhe kategorive të tjera sociale.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin në detyrë të Partisë Demokratike të Kosovës, z. Enver Hoxhaj

Prishtinë, 12 prill 2021 Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim …