Bereqeti ndihmon familjet në fshatin Skorrobisht të Prizrenit

Prishtinë,17 prill 2020
Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, në kuadër të aktiviteteve të përditëshme për të qenë sa më afër familjeve nevojtare, sot ka ndihmuar familjet në fshatin Skorrobisht të Prizrenit. Kurtish ef. Hoxhaj, koordinator i kësaj shoqate, dega në Prizren, konfirmon se kanë ndihmuar disa familje të këtij fshati nëpërmes shtabit emergjent, pasi që ky fshat është në karantinë pas infektimit të disa personave me COVID-19.

Koedinatori Hoxhaj ka treguar se këto familje janë ndihmuar me miell, patate dhe gjëra të tjera të nevojshme.
Aktiviteti i Bereqetit vazhdon edhe në të ardhmën.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Drejtoria e Vakëfeve nga Turqia dhuroi 4000 pako ushqimore për aksionin “Sofra e Ramazanit 2021”

Prishtinë, 14 prill 2021 Drejtoria e Vakëfeve e Republikës së Turqisë edhe sivjet ka dërgu…