Aksioni humanitar “Sofra e Ramazanit 2020” që po organizohet nga Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, është duke ecur mbarë e mirë. Bereqeti është bërë adresë e sigurt ku bamirësit e vullnetmirët qoftë nga Kosova por edhe diaspora vazhdojnë të derdhin mjetet e tyre duke ndihmuar këtë aksion humanitar duke iu përgjigjur pozitivisht kësaj iniciative të nisur nga SHHB “Bereqeti”. Me këtë rast SHHB “Bereqeti” falënderon të gjithë kontribuuesit e deri tanishëm duke lutur Zotin xh.sh., që tua shtojë bereqetin dhe suksesin këtyre bamirësve por edhe tjerëve që do të ndihmojnë gjatë ditëve në vijim.

Firma “Maqani” me pronar Eset Maqanin, nga Prishtina dhuroi 12.500 euro

Firma “F.M Bátiment” nga Franca, me pronar Faton Zekën, ka dhuruar 1.250 euro

Besnik Kyçyku nga Kaçaniku ka dhuruar 200 euro;
Hoxhë Fadil Sopa nga Kaçaniku ka dhuruar 50 euro:
Hoxhë Selim Luma nga Kaçaniku ka dhuruar 50 euro.

Sh.p.k. “Zena” nga Podujeva ka dhuruar donacion për 20 familje;
Sh.p.k. “Te Nystreti” nga Podujeva ka dhuruar 100 euro.

Aksioni humanitar ka filluar më 11 prill dhe vazhdon deri më 1 maj.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…