Ballina File Takvimi 2017

Takvimi 2017


Download7441
Stock
File Size720.80 KB
Create Date02/03/2017
Shkarko

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në 

Shfleto

Urimi i Myftiut me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Prishtinë, 26 maj 2017 Urimi i Myftiut të Kosovës, Mr. Naim Tërnava për besimtarët dhe qyt…