Ballina Lajme Bashkësia Islame e Kosovës me sukses po vazhdon me organizimin e Umres

Bashkësia Islame e Kosovës me sukses po vazhdon me organizimin e Umres

Prishtinë, 15 shkurt 2018

 Sot nga Prishtina  u nis edhe grupi i dytë i besimtarëve drejt vendeve te shenjta.  Së pari do të vizitojnë  Medinën e Pejgamberit a.s., ku do të qëndrojnë për 4 ditë rresht, për të vazhduar më pas drejt Bejtullahit në Mekën e Bekuar dhe për të kryer Umren.  Në Mekë do të qëndrojnë 6 ditë, ku do të kenë mundësinë të realizojnë katër umre dhe vizitat në vendet e shenjta, si në  Arafat, Mina e Muzdelife.

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Vazhdon shpërndarja e mishit të kurbanit nga Shoqata “Bereqeti”

Prishtinë, 19 shtator 2018 Shoqata humanitare “Bereqeti” e cila është organ i Kryesisë së …