Prishtinë, më 6 korrik 2024

Bashkësia Islame e Kosovës përmes Shoqatës së saj Humanitare “Bereqeti”, ka vazhduar shpërndarjen e mishit të kurbanit.

20 ton mish nga kontingjenti i radhës janë shpërndarë në komunat Pejë, Klinë, Viti dhe Kamenicë.

Ky mish, përveç te qytetarët nevojtarë, u shpërnda edhe te organizatat e ndryshme, siç janë Hendikos, Organizata e Veteranëve të Luftës, famjljet e dëshmorëve etj.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…