Aksioni humanitar “Sofra e Ramazanit 2020” që po organizohet nga Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, është duke ecur mbarë e mirë. Bereqeti është bërë adresë e sigurt ku bamirësit e vullnetmirët qoftë nga Kosova por edhe diaspora vazhdojnë të derdhin mjetet e tyre duke ndihmuar këtë aksion humanitar duke iu përgjigjur pozitivisht kësaj iniciative të nisur nga SHHB “Bereqeti”. Me këtë rast kjo Shoqatë falënderon të gjithë kontribuuesit e deri tanishëm duke lutur Zotin që tua shtojë bereqetin dhe suksesin këtyre bamirësve por edhe tjerëve që do të ndihmojnë gjatë ditëve në vijim.
Fabrika e lëngjeve “Laberion”, me pronarë vëllezërit Osmani, nga Podujeva ka dhuruar lëngje për 400.
Auto salloni “Alberti” nga Vushtrria ka dhuruar 1000 euro;
Mobileria “Te Duli” nga Vushtrria ka dhuruar 100 euro
Shitorja e veglave të punës “Etniku” nga Vushtrria ka dhuruar 100 euro;
Hoxhë Sadik Hasani nga Vushtrria ka dhuruar 100 euro
Hoxhë Enis Muzaqi nga Vushtrria ka dhuruar 100 euro;
Adnan Ismajli nga Vushtrria ka dhuruar 25 euro;
Nasuf Aliu nga Vushtrria ka dhuruar 25 euro;
Afrim Mehmeti nga Vushtrria ka dhuruar 25 euro;
Remzi Tashevci nga Vushtrria ka dhuruar 25 euro;
Sefedin Hasani nga Vushtrria ka dhuruar 25 euro;
Feriz Zeka nga Vushtrria ka dhuruar 50 euro;
Hoxhë Emin Muzaqi nga Vushtrria ka dhuruar 800 kg miell;
Industria e mishit “Apetit Group” nga Vushtrria ka dhuruar 50 pako ushqimore me produkte të mishit.
Kompania ndërtimore “Dijari” nga Vushtrria ka dhuruar 1000 euro.
Firma “Qendresa” nga Vitia ka dhuruar 100 euro;
“Euro Fisi” nga Vitia ka dhuruar 250 euro;
Shoqata “Hüdâyi Vakfı” nga Vitia ka dhuruar 35 pako;
Fabrika e betonit “Dafi” nga Vitia ka dhuruar 75 euro;
N.T.P. “Veni” nga Vitia ka dhuruar 50 euro.
1000 thasë miell janë dhuruar nga vëllezërit Krasniqi nga fshati Turjak i Pejës.
20 thasë miell janë dhuruar nga Shoqata “Urtësia” e Zvicrës.
50 pako ushqimore dhe 50 thasë miell janë dhuruar nga firma “Arta Tex”, me pronarë Agim dhe Ardit Mustafa në Pejë
Shoqata “Peja” nga Londra ka dhuruar 20 pako.
Agron Muliqi nga Peja ka dhuruar 14 pako.
Kompania “Ballkan Petrol” nga Kaçaniku, ka dhuruar 1250 euro
300 euro nga një person që ka dashur të mbetet anonim ka dorëzuar mjetet në degën e Bereqetit në Kaçanik.
250 euro, po ashtu nga një person anonim dorëzuar në degën e Bereqetit në Kaçanik.

Më poshtë ua paraqesim një tabelë të atyre që kanë kontribuar për aksionin “Sofra e Ramazanit” përmes xhirollogarisë së Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës.

Besim Mehmeti ka dhuruar 100 euro
Enis Pantina ka dhuruar 25 euro
Rrustem Haziri ka dhuruar 10 euro
Viola Mejzini ka dhuruar 300 euro
Taulant Osmanaj ka dhuruar 150 euro
NTSH Shpendi ka dhuruar 50 euro
Afrim Alushaj ka dhuruar 250 euro
Valir Krasniqi ka dhuruar 50 euro
Naser Gjonbalaj ka dhuruar 50 euro
Ahmet Sadriu ka dhuruar 125 euro
Bashkim Mehani ka dhuruar 250 euro
Burim Krasniqi ka dhuruar 25 euro
Alma Sadriu ka dhuruar 25 euro

Aksioni humanitar ka filluar më 11 prill dhe përfundon më 1 maj.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…