Tender

Prishtinë, 25 mars 2021

KRYESIA E BASHKËSISË ISLAME TË KOSOVËS

Shpall:

Tender për botimin e librit:

Ramazani – Kalendar Historik

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e librit:

 • Tirazhi:                        500 copë
 • Formati:                       A/5,
 • Shtypi:                         ofset bardh e zi
 • Vëllimi:                       144 faqe.
 • Lidhja                          e butë
 • Letra:                           e bardhë 80 gr.
 • Kopertina:                   Konzdrukt 250 gr m2 (plastifikim mat)
 • Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK
 • Afati për ofertë:          6 ditë nga dita e publikimit në Faqen zyrtare të BIK-ut, (25 mars 202).
 • Afati për shtyp:           10 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë
 • Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.

Ofertat e mbyllur dorëzohet në Kryesinë e BIK çdo ditë pune nga ora 08-15.

 • Njoftim

  Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi!Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se …
 • Konkurs

  Data:10.08.2021 Këshilli i Bashkësisë Islame në Podujevë shpall: K O N K U R S Për plotësi…
 • Kaloi në Ahiret Remzi ef. Kastrati (1953-2021)

  Të martën, më 3 gusht 2021, në moshën 68 vjeçare, ka ndërruar jetë Remzi ef. Kastrati. Ai …
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Njoftim

Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi!Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se …