Prishtinë, më 18 prill 2022

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” ka vazhduar aktivitetin e saj humanitar edhe jashtë territorit të Republikës së Kosovës. Kjo shoqatë ka ndihmuar me pako ushqimore e higjienike dhe me veshmbathje familjet nevojtare në qytetin e Pukës.

Myftiu i Pukës, Gëzim ef. Kopani, falënderoi përzemërsisht Shoqatën Humanitare Bamirëse “Bereqeti” për këto ndihma, duke potencuar se kjo nuk është hera e parë që kjo shoqatë u del në ndihmë familjeve nevojtare të kësaj ane. Ne gjithmonë kemi pasur përkrahje dhe ndihmë nga shoqata “Bereqeti” për çka ne i falënderojmë përzemërsisht udhëheqësit e kësaj shoqate dhe të gjithë donatorët që kanë kontribuar për këto ndihma.

Nga ana e tij, drejtori i shoqatës “Bereqeti”, Behxhet ef. Ajvazi, tha se aktivitetet e shoqatës sonë shtrihen edhe përtej territorit të Republikës së Kosovës, më konkretisht te vëllezërit dhe motrat tona në Shqipëri. Ne kemi një bashkëpunim të shkëlqyer me myftiun e Pukës, të cilin e falënderojmë që gjithherë është në gatishmëri që të bashkëpunojë me shoqatën tonë.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen Bunjaku

Prishtinë, më 27 shtator 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…