KËSHILLAVE TË B. ISLAME NË TERRITORIN E KËSAJ KRYESIE

QENDRAVE ISLAME SHQIPTARE –XHAMIVE NË DIASPORË

LËNDA: Kurbanet-2015

 

            Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sikundër edhe viteve të mëparshme, edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe prerjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve tanë me gjendje të rëndë materiale.

            Këtë vit Kryesia ka vendos që çmimi për një kurban të jet 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi. Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohë optimale kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj, por jo edhe pas natës së Bajramit.

            Pagesën e porositësve të kurbaneve, Ju do ta përcillni në Kryesi përmes bankës: Pro Credit Bank-Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës-në llogari: 1110179032000116, Swift code: MBKOXKPR. Iban XK05. Adresa Bulevardi “Mother Tereza” nr.16. – 10000 PRISHTINË

            Ju mund të komunikoni me Kryesinë e BI-së rreth porosisë suaj për kurbane në këta nr. tel. +38138224002 dhe tel. +37745977405 si dhe në e-mail: [email protected]

            Lusim Allahun e Gjithëmëshirshëm që ibadetin e kurbanit tua pranoj e nga mirësitë e Tij t’ju shpërblejë.

Duke Ju dëshiruar punë të mbar dhe të suksesshme, Ju përshëndesim me selam.

 

 K R Y E T A R I,

 

Myftiu Naim ef. Tërnava

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica ka pritur në takim kryetarin e QKMSh “Haxhi Zeka” në Belgjikë, Musa Mulajn

Prishtinë, 14 maj 2024 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ek…