Prijësit fetarë të Kosovës bashkohen për UÇK-në

Prishtinë, më 9 shtator 2022

Prijësit fetarë të Kosovës kanë udhëtuar drejt Hagës për t’i vizituar krerët e UÇK-së. Ata pritet që nesër të zhvillojnë takime me ta.

Ky delegacion po përbëhet nga kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava dhe ipeshkvi i Kishës Katolike, Dodë Gjergji.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Prishtinë, më 22 shtator 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…