Prishtinë, 29 korrik 2021

Në objektin e medresesë së mesme “Alauddin” në Prishtinë, te enjten u mbajt programi përmbyllës i kursit veror, i organizuar nga Këshilli i Bashkësisë Islame Prishtinë. Së bashku me nxënësit, të pranishëm në këtë program ishin edhe prindërit e tyre. Këta të kënaqur, i dëgjuan disa pika recitimi, të përgatitura nga fëmijët e tyre.

Ky program filloi me këndimin e Kuranit, leximin e të cilit e mësuan për një muaj.

Se kursi veror, u realizua me sukses, e thonë edhe organizatorët.

Kryeimami i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prishtinë, Burhan ef. Hashani, tha se ky kurs arriti t’i përmbush të gjitha pikat e parapara në plan program.

Nxënësja Ruvejda Kaciu, tha se pjesëmarrja ne këtë kurs ishte interesante dhe zbavitëse për të.

Nxënësit u shprehen se edhe në të ardhmen, mësimet e tyre do t’i ndjekin në këtë shkollë.

E për të arriturat e tyre gjatë këtij muaji, nxënësit edhe u shpërblyen. Secili nga ta, në këtë ceremoni përmbyllëse mori dhuratë dhe u pajis me certifikatë për përfundimin e kursit.

Shpërblimet e tilla u shpërndanë nga vete mësuesit si dhe nga aktori i dashur nga fëmijët Dardan Gashi.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…