Myftiu Tërnava vizitoi Këshillin e BI-së së Ferizajt

Prishtinë, 4 mars 2022

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava me bashkëpunëtorë, ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame të Ferizajt, në të cilin u prit në takim nga kryetari Fehmi ef. Mehmeti dhe administrata e KBI-së.

Në këtë takim, prezentë ishin disa nga afaristët ferizajas, të cilët janë kontribues të rregullt në nismat e ndërmarra nga KBI-Ferizaj.

Myftiu Tërnava fillimisht falënderoi afaristët për kontributin e tyre dhe çmoi lart angazhimin e tyre që të bashkëpunojnë me institucionet e Bashkësisë Islame të Kosovës. Ai vlerësoi gatishmërinë e tyre që asnjëherë nuk hezitojnë t’u përgjigjen thirrjeve për ndihmë sa herë dhe kudo që ka nevojë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …