Prishtinë, 02 tetor 2020

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava, sot vizitoi ambasadën e Kuvajtit në Tiranë për të shprehur ngushllimet me rastin e ndërrimit jetë te Emirit të Kuvajtit, Sabah Al Ahmed Al Jaber Al Sabah-ut.
Myftiu Tërnava në ambasadën e Kuvajtit në Tiranë shprehu ngushëllimet në emrin e tij personal dhe në emër të Bashkësisë Islame të Kosovës për vdekjen e Emirit të Kuvajtit dhe u lut që Zoti ta mëshirojë e ta shpërblejë.
Myftiu u prit nga ambasadori i Kuvajtit në Tiranë, z.Fajez Al Jasem-i, si dhe nga ambasadori i Arabisë Saudite në Tiranë, z.AbdulMumin Sheref-i.
Myftiu përmendi dhe çmoi punën dhe kontributin e Emirit të ndjerë duke e cilësuar si njeri të urtë, vizionar dhe bamirës. “Njeri me ndikim të madh në botë në përgjithësi dhe në botën islame në veçanti,- tha për të Myftiu.

Ambasadori i Kuvajtit në Tiranë u shpreh se u ndje shumë i nderuar dhe falënderoi Myftiun për vizitën.
Myftiu në këtë vizitë shoqërohej nga shefi i kabinetit të tij mr. Besim Mehmeti dhe zëvendëssekretari z.Rexhep Luma.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin jorezident të Katarit, z. Jabor Ali Hussein al Hawashela al Dosari

Prishtinë, më 23 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…