Prishtinë, 5 gusht 2021

Gjatë qëndrimit në Egjipt, Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, takoi ministrin sudanez të Çështjeve Fetare dhe Vakëfeve, prof. dr. Nasiruddin al Mufrih-un.

Myftiu Tërnava e njohu ministrin sudanez për organizimin e jetës fetare në Kosovë, për sfidat me të cilat ballafaqohet vendi, e sidomos për zhvillimet pozitive që kanë ndodhur në Kosovë nga paslufta dhe pas shpalljes së pavarësisë.

Ministri Nasiruddin al Mufrihu, ftoi Myftiun Tërnava që ta vizitojë Sudanin dhe të marrë pjesë në Konferencën e Ministrisë që ai drejton, e që do të mbahet në tetor të këtij viti në Khartoum të Sudanit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi kryetarët e këshillave të BI-së

Prishtinë, më 29 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…