Prishtinë, më 12 janar 2024

Grupi i besimtarëve nga Kosova, të cilët kanë marrë rrugën drejt vendeve të shenjta për ta kryer umren, kanë arritur sonte shëndosh e mirë në Medine.

Në pritje të tyre kishte dalë edhe kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Arabinë Saudite. Myftiu Tërnava iu dëshiroi umre dhe ibadete të pranuara.

Ky grup përbëhet nga 44 persona dhe do të qëndrojnë në Medinë deri më 15 janar, për të vazhduar më pas vizitën në qytetin e Mekës.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…