Prishtinë, 1 nëntor  2022

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava  me bashkëpuntorë sot mbikëqyri punimet në ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë.

Me këtë rast, Myftiu Tërnava u nda u kënaqur që ecurinë e punëve në ndërtimin e Xhamisë Qendrore dhe se çdo gjë është duke ecur sipas planit dhe dinamikës së paraparë.Ai ka shprehur falënderime edhe për Dijanetin e Turqisë, kompaninë “Kumash” dhe të gjithë njerëzit vullnet mirë që kanë marrë përsipër ndërtimin e këtij objekti kaq domethënës për BIK-un dhe për vetë qytetarët e Kosovës. Me këtë rast zyrtarët nga kompania ndërtuese “Kumash” falenderuan Myftiun Tërnava për interesimin e vazhdueshëm për realizimin e projektot të ndërtimit të xhamisë duke e njoftuar atë se punët po ecin mirë  dhe  mbarë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…