Prishtinë, më 24 nëntor 2022

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt të saj, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i saj, Myftiu Naim ef. Tërnava.

Myftiu Tërnava në hapje të kësaj mbledhje fillimisht falënderoi Zotin e Madhëruar për mirësitë e shumta që na i ka dhuruar, e më pas falënderoi edhe anëtarët e Kryesisë dhe të gjithë punëtorët e BIK-ut për kontributin që janë duke dhënë në ngritjen e fjalës së Zotit xh.sh..

Kryesia e BI-së në këtë mbledhje, në rendin e ditës diskutoi për përgatitjet për mbajtjen e mbledhjes së Kuvendit të BI-së së Kosovës, pastaj aprovimin e projekt-buxhetit të këshillave të BI-së dhe të Kryesisë për vitin 2023, si dhe shqyrtoi lëndë të ndryshme dhe mori vendime në bazë të kompetencave që i takojnë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…