Kryeimami Sahiti u prit në takim nga Muhamed Mostafa Heider

Prishtinë, 14 korrik 2021

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, u prit sot në takim nga ambasadori i Republikës Arabe të Egjiptit në Tiranë, shkëlqesia e tij, Muhamed Mostafa Heider.

Kryeimami Sahiti e falënderoi ambasadorin Heider për pritjen, si dhe për gatishmërinë e tij për ta mbështetur avansimin në fushën e arsimimit dhe të ngritjes profesionale të kuadrit fetar të Bashkësisë Islame të Kosovës nga ana e institucioneve të Egjiptit, siç janë Ministria e Vakëfeve, Myftinia e Egjiptit, si dhe nga Universiteti me renome botërore, Al Az’har në Kajro.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori Hasani vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit

Drejtori i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, d…