Imami i Qabesë fali namazin e akshamit dhe të jacisë në xhamitë “Hasan Beg” dhe “Shuajb Arnauti”

Prishtinë, më 28 shtator 2022

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, sonte ka prirë në namazin e akshamit në xhaminë “Hasan Beg – 4 Llullat” në Prishtinë, pas të cilit mbajti edhe një ligjëratë të shkurtër me këshilla nga Kurani fisnik dhe nga hadithet e Pejgamberit a.s.

Më pas, imami El-Xhuheni, i shoqëruar nga Myftiu Tërnava, falën namazin e jacisë në xhaminë “Shuajb Arnauti” në lagjen Mati 1 në Prishtinë.
Pas namazit, imami para të pranishmëve mbajti një ligjeratë, në të cilën shprehu kënaqësinë dhe gëzimin që gjendet sot në Kosovë pranë vëllezërve të tij besimtarë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim, dr. Muhamed Besharin

Prishtinë, më 2 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…