Prishtinë, më 30 shtator 2022

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, sot ka falur namazin e sabahut në xhaminë “Bajram Pasha Isa Beg” në Mitrovicë. Ai pas namazit mbajti një ligjëratë të shkurtër për vlerën dhe rëndësinë e ditës së xhuma.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

UNIFIKIMI I FJALËVE DHE RADHËVE NË KOHË KRIZASH

Me rekomandim të kryetarit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiut Naim ef. T…