Imami i Qabesë fali namazin e akshamit në xhaminë “Sinan Pasha” në Prizren

Prishtinë, më 29 shtator

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, sonte ka prirë në faljen e namazit të akshamit në xhaminë “Sinan Pasha” në Prizren.

Pas faljes së namazit, para shumë të pranishmëve, imami El-Xhuheni, foli rreth raporteve ndërmjet njerëzve nën dritën e Kuranit dhe sunetit. Ai edhe njëherë shprehu kënaqësinë dhe gëzimin që gjendet pranë vëllezërve të tij besimtarë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim, dr. Muhamed Besharin

Prishtinë, më 2 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…