Iftar tradicional në xhaminë e Bernës

Më 2 korrik në xhaminë e Bernës u shtruar një iftar ndërfetar, në të cilën morën pjesë ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Suzan G. LeVine, ambasadori i Kosovës, z. Mustafë Xhemaili, përfaqësuesi i Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem ef. Simnica, kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare, z. Naser Mustafa, si dhe përfaqësues dhe imamë të tjerë nga mbarë Zvicra.

Më shumë se 300 mysafirë ishin të pranishëm në iftar, që kishte një atmosferë vëllazërore dhe ndërfetare. Përfaqësuesi i Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem ef. Simnica në fjalimin e tij uroi mërgatën për agjërimin dhe festën e Bajramit të Fitrit, dhe njëherazi i siguroi bashkatdhetarët tanë në mërgatë se BIK-u gjithnjë do të angazhohet që gjithherë të jetë me ta, dhe asnjëherë nuk do të hezitojë në realizimin e projekteve të përbashkëta dhe përkrahjen e nevojshme. {gallery}berniftar{/gallery}

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame diskutoi për përgatitjet finale të Ramazanit

Prishtinë, 10 prill 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e…