Grupi i fundit i haxhilerëve nga Kosova u nisën sonte nga aeroporti “Adem Jashari” drejt vendeve të shenjta për ta kryer haxhin.

Në këtë fluturim udhëtuan 174 besimtarë nga tri komuna të vendit: Ferizaj, Obiliq dhe Hani Elezit.

Me këtë grup përmbyllen fluturimet sa i përket udhëtimeve drejtë Mekës, që kanë për qëllim kryejen e haxhit.

Sivjet nga Kosova për ta kryer haxhin udhëtuan 1597 besimtarë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” sollën dhurata për fëmijët e shtrirë në Spitalin e Pediatrisë në QKUK

Prishtinë, më 4 mars 2024 Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” të Emirateve të Bashku…