Prishtinë, 30 prill 2021

Ekipi i Ramazanit sot mbanë hytbe të xhumasë në xhamitë e KBI të Prishtinës, Podujevës, Mitrovicë, Vushtrri, Gjilan,Malishevës, Prizrenit dhe Dragashit 

Ekipi i Ramazanit i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, sot e premte, do të jetë  pranishëm në këta këshilla të Bashkësisë Islame të Kosovës:  Prishtinës, Podujevës, Mitrovicë, Vushtrri, Gjilan,Malishevës, Prizrenit dhe Dragashit  

Në xhamitë e këtyre Këshillave anëtarët e ekipit  do të mbajnë  hytbenë e xhumasë, ku  do të përçojnë mesazhe për muajin e bekuar të Ramazanit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” sollën dhurata për fëmijët e shtrirë në Spitalin e Pediatrisë në QKUK

Prishtinë, më 4 mars 2024 Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” të Emirateve të Bashku…