Prishtinë, më 13 mars 2023

Më 13 mars 2023, drejtori i Diasporës në Kryesinë e BIK-ut, Ekrem ef. Simnica, dhe kryetari i Këshillit të BI-së së Prishtinës, të shoqëruar nga nënkryetari i Komunitetit Mysliman Shqiptar në Zvicër, Fehim ef. Abasi, vizituan Ambasadën e Republikës së Kosovës në Bernë të Zvicrës, në të cilën u pritën nga ambasadori i Ambasadës të Kosovës, z. Sami Ukella dhe nga sekretari i parë, Gjenis Haxhimehmeti.

Drejtori Simnica uroi dhe falënderoi z. Ukellën për pritjen, duke përcjell kështu edhe përshëndetjet e Myftiut Tërnava. Ai përgëzoi atë për punën dhe koordinimin që bën me Qendrat Shqiptare Islame në Zvicër, duke i dëshiruar shëndet, suksese e mbarësi në punën e tij.

Nga ana e tij, z. Ukelli, i uroi mirëseardhje drejtorit Simnica, të cilin më pas e njohu edhe me punët dhe angazhimet e Ambasadës. Ai shtoi se duhet edhe më tej të ketë një koordinim ndërmjet qendrave shqiptare dhe Konsullatës, me qëllim të koordinimit dhe bashkëpunimit në punë.

Shfaq më shumë në Diaspora

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…