Drejtori Simnica uroi për fillimin e muajit Ramazan

Prishtinë, 12 prill 2021

Me rastin e fillimit të muajit Ramazan, drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Simnica, ka uruar gjithë besimtarët myslimanë, e në veçanti besimtarët tanë në Diasporë, për fillimin e këtij muaji.

Në urimin e tij, ai shpreh urimet dhe përgëzimet e tij, por edhe të Myftiut Tërnava me rastin e fillimit të Ramazanit, duke ju dëshiruar agjërim të lehtë dhe të pranuar te Zoti. “Agjërimi i muajit Ramazan është një ibadet që bartë në vete urtësinë, devotshmërinë, sinqeritetin, dashurinë, sakrificën, unitetin, tolerancën e mirëkuptimin ndër-njerëzor” – thuhet ndër të tjerash në urimin e drejtorit Simnica.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hapet xhamia e re në Troisdorf të Gjermanisë

Më 01 tetor 2022, delegacioni i Bashkësisë Islame të Kosovës, i përbërë nga drejtori për D…