Prishtinë, më 16 qershor 2024
Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ashtu sikurse edhe herëve të tjera, tradicionalisht hapi dyert e selisë për të pranuar urimet me rastin e festës së Kurban Bajramit.
Liderë shtetëror, fetarë, politikë, ambasadorë dhe përfaqësues të tjerë vizituan sot selinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, me ç’rast uruan Myftiun e Kosovës, Naim ef. Tërnava dhe gjithë besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit.
Festa e Kurban Bajramit, vije pasi haxhilerët nga e mbarë bota kryejnë kushtin e pestë të Islamit – haxhin.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…