Besimtarët tanë nga Kosova tanimë kanë përfunduar kryerjen e umres dhe janë liruar nga ihrami.

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se të gjithë besimtarët janë mirë dhe se gjithçka është duke shkuar sipas planit të paraparë për sa i përket organizimit të haxhit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

UNIFIKIMI I FJALËVE DHE RADHËVE NË KOHË KRIZASH

Me rekomandim të kryetarit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiut Naim ef. T…